Ексклюзиви
середа, 31 березня 2010 10:47

"Стадіон у Києві буде побудований вчасно" - Колесніков

"Стадіон у Києві буде побудований вчасно" - Колесніков

Стадіон у Києві, реконструкція якого до чемпіонату Європи з футболу 2012 року йде з затримкою графіка на кілька місяців, буде зданий в строк, заявив у вівторок у Львові віце-прем"єр України з Євро-2012 Борис Колесніков. Як повідомляє українське агентство УНІАН, так Колесніков прокоментував заяву президента УЄФА Мішеля Платіні про те, що Україна може втратити Євро-2012, якщо до чемпіонату не буде готовий стадіон у Києві.

"У заяві Платіні була вказана причина - київський стадіон. Там конструкція дуже складна, і найголовніше, що вона дещо нераціональна. Але стадіон буде побудований вчасно, ніяких підстав для паніки немає", - сказав віце-прем"єр.

За його словами, один з десяти стадіонів, на яких продути матчі чемпіонату світу з футболу влітку 2010 року в ПАР, було здано лише два тижні тому. "Звичайно, до таких критичних термінів, враховуючи наших будівельників, ми доводити не будемо, але, я думаю, ми встигнемо в терміни", - сказав Колесніков.

За його словами, Платіні, який відвідає Україну 7-8 квітня, сам зможе побачити, в якому стані знаходяться всі об"єкти до Євро-2012.

За матеріалами terrikon

Зараз ви читаєте новину «"Стадіон у Києві буде побудований вчасно" - Колесніков». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути