вівторок, 11 березня 2008 17:33

"Спорт-Експрес" назвав Тимощука гравцем місяця

Російська газета "Спорт-Експрес" підбила підсумки традиційного референдуму Зірка для визначення кращого футболіста місяця з території країн СНД і Балтії.

Переможцем за підсумками лютого став півзахисник національної збірної України і санкт-петербурзького "Зеніта" Анатолій Тимощук, який набрав 62 бали. Друге місце дісталося білорусові Олександру Глєбу (54 бали), третє - росіянину Павлу Погребняку (48 балів).

Запорукою успіху українця став його виступ за "Зеніт" в матчах 1/16 фіналу Кубка УЄФА проти "Вільярреала". На думку оглядачів СЕ, Тимощук провів не просто два хороші матчі - він зіграв дві видатні гри.

"І якщо тепер у Тимощука виникне інтерес до будь-якого з європейських клубів, він зможе відіслати туди запис протистояння "Зеніт" - "Вільярреал", і інтерес відразу ж стане обопільним", - пише Спорт-Екпрес.

У загальному заліку Зірки за січень-лютий з 113-ма балами в активі поки лідирує Глєб, слідом за ним йде Тимощук - 62 бали.

"Спорт-Експрес"
Зараз ви читаєте новину «"Спорт-Експрес" назвав Тимощука гравцем місяця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути