Ексклюзиви
субота, 04 липня 2009 16:16

"Сокіл" відсіяв двох хокеїстів

"Сокіл" відсіяв двох хокеїстів

Наступний сезон київський "Сокіл" проведе без воротаря Вадима Селіверстова. Тренерський штаб "біло-синіх" відмовився від послуг 28-річного голкіпера, який захищав кольори команди впродовж 11 сезонів у першості СЄХЛ, України, відкритих чемпіонатах Білорусії і Росії.

"Чи став для мене сюрпризом такий поворот подій? Всяке буває... У пориві емоцій утримаюся від коментарів. Скажу лише, що пошук нового клубу вже ведеться, причому по всій Європі.

Окреме слова подяки адресую вболівальникам, які тепло мене підтримували впродовж останніх сезонів" - заявив офіційному сайту "Сокола" дворазовий учасник матчів "Всіх зірок" СЄХЛ (2001, 2002 р.р.) Вадим Селіверстов.

Центрфорвард Олександр Караульщук, який двічі ставав чемпіоном України разом з "Соколом" (2008, 2009 р.р.), продовжить кар"єру в іншому клубі. Керівництво киян прийняло рішення не продовжувати контракт з 25-річним нападаючим.

У минулому сезоні Караульщук не завжди потрапляв в основний склад команди, провівши за "Сокіл" лише 18 матчів (3 шайби, 6 передач) у відкритому чемпіонаті Росії і 14 поєдинків (15 шайб, 22 передачі) в першості України.

Очевидно, що розкрити свій талант Олександру Караульщуку перешкодили серйозні травми, до яких хокеїст був схильний в період передсезонних зборів.

Раніше "Сокіл" залишили тріо Віталіїв: Доніка, Лахматов ("Фрібург", Швейцарія), Люткевич ("Шахтар", Білорусія), Дмитро Якушин ("Гомель"), а також Юрій Дьяченко, який збирається на перегляд до "Сибіру" (КХЛ).

За матеріалами ХК "Сокіл"

Зараз ви читаєте новину «"Сокіл" відсіяв двох хокеїстів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути