четвер, 03 грудня 2009 14:06

"Сокіл" на виїзді розібрався з "Хімволокном"

"Сокіл" на виїзді розібрався з "Хімволокном"

У черговому матчі чемпіонату Білорусі з хокею київський "Сокіл" на виїзді обіграв могильовське "Хімволокно" - 5:1. Завдяки цій перемозі кияни закріпилися на другому місці в турнірній таблиці.

"Сокіл" прибув до Могильова без воротаря Ігоря Карпенка, нападаючих Олександра Матвійчука, Дмитра Цируля, Романа Малова і Валентина Олецького. Не дивлячись на такі істотні втрати, кияни зуміли здобути переконливого реваншу у "Хімволокна" за поразку в першому турі (1:4).

Перший період завершився з мінімальною перевагою "Сокола", на 16-ій хвилині відзначився Безщасний. У другому періоді Дьяченко забив другий гол "Сокола", але господарі скоротили рахунок в матчі.

Третій період повністю залишився за "Соколом", гравці якого ще тричі забивали у ворота "Хімволокна" - за киян забивали Варламов, Литвиненко і Сальников.

"Хімволокно" (Могильов, Білорусь) - "Сокіл" (Київ, Україна) - 1:5 (0:1,1:1, 0:3).

Шайби: 16:56 Безщасний (С.Черненко, Побєдоносцев) (0:1 - більш.). 24:17 Дьяченко (Алексюк) (0:2). 36:03 Сальников (Царегородцев, Ільїн) (1:2 - більш.). 47:44 Варламов (1:3). 53:35 Литвиненко (Климентьєв) (1:4). 53:52 Р. Сальников (Безщасний, Ден.Ісаєнко) (1:5).

За матеріалами ХК "Сокіл", Liga.net

Зараз ви читаєте новину «"Сокіл" на виїзді розібрався з "Хімволокном"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути