понеділок, 20 вересня 2010 08:23

"Шахтар" забив "Таврії" чотири м"ячі

"Шахтар" забив "Таврії" чотири м"ячі
Донецький "Шахтар" здобув перемогу, зберігши перше місце в турнірній таблиці чемпіонату України. "Гірники" очікувано виявилися сильнішими від сімферопольської "Таврії" - 4:1.

У поєдинку діючих чемпіона та володаря Кубка України першими добилися успіху гравці сімферопольської "Таврії". Олександр Ковпак, скориставшись непорозумінням між захисником і голкіпером, відправив м"яч у порожні ворота вже на п"ятій хвилині.

Втім, тим самим він тільки розлютив господарів "Донбас Арени". Через дев"ять хвилин капітан "Шахтаря" Даріо Срна остудив радість гостей, забивши чудовим ударом зі штрафного - приблизно з тієї ж позиції, що і белградському "Партизану" в Лізі чемпіонів УЄФА.

До пори до часу підопічні Сергія Пучкова, під яким уже давно хитається тренерське крісло в "Таврії", відбивали атаки гірників. Однак на 62-й хвилині Луїс Адріано, який тільки вийшов на заміну, п"ятою замкнув простріл Олексія Гая. Незабаром спрацювала і друга заміна Мірчі Луческу: Жадсон завдав прекрасного удару з льоту після навісу Вілліана.

Не встигли як слід відсвяткувати трибуни гол бразильця, як новачок гірників Генріх Мхітарян сильним ударом з гострого кута забив четвертий м"яч. Варто відзначити невпевнені дії в цьому епізоді кіпера гостей Василя Хомутовського, що тільки підкреслило загальне гнітюче враження від гри "Таврії".

Шахтар (Донецьк) - Таврія (Сімферополь) - 4:1 (1:1)

Голи: 0:1 Ковпак (5), 1:1 Срна (14), 2:1 Адріано (62), 3:1 Жадсон (69), 4:1 Мхітарян (74)

Шахтар: П"ятов, Срна (к), Іщенко, Ракицький, Рац, Гай (Тейшейра, 71), Степаненко, Вілліан, Мхітарян, Едуардо (Жадсон, 58), Морено (Адріано 58)

Таврія: Хомутовський, Леандро (Гігіадзе, 46), Маркович, Корнєв, Ковпак, Ідахор (Платон, 69), Монахов (к), Любеновіч, Біто (Джуричич, 17), Голайдо, Гуменюк

Попередження: Голайдо (55), Маркович (59), Адріано (64), Жадсон (84), Рац (86), Гігіадзе (90+1)
За матеріалами УЕФА
Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" забив "Таврії" чотири м"ячі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути