середа, 27 червня 2007 16:05

"Шахтар" зіграє основним складом в матчі за Суперкубок

Донецький "Шахтар" зіграє в матчі за Суперкубок України основним складом, про це газеті "Сегодня" заявив генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін . В той же час головний тренер "Динамо" Анатолій Дем"яненко ще два тижні тому сказав, що він виставить на гру дублерів. Це днями підтвердив президент київського клубу Ігор Суркіс.

Нагадаємо, матч за Суперкубок України відбудеться 10 липня в Одесі.

- Їх (керівництва київського "Динамо") вислови про те, що в Суперкубку зіграє дублюючий склад, - це просто характеристика їх відношення до уболівальників. Звичайно, кого "Динамо" хоче, хай того і ставить, це не наша проблема. Це питання пошани до уболівальників. Хочуть зіпсувати свято для них - хай псують. Ми з свого боку постараємося зробити так, щоб цього не трапилося. На стадіоні буде близько десяти тисяч уболівальників "Шахтаря", тому "Шахтар" зіграє основою. А якщо проти нас поставлять дубль або резерв - що ж, подивимося заразом, на що годиться резерв "Динамо, - сказав Сергій Палкін.

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" зіграє основним складом в матчі за Суперкубок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути