четвер, 03 квітня 2008 10:01

"Шахтар" оштрафували за некоректну поведінку Луческу

"Шахтар" оштрафували за некоректну поведінку Луческу

Вчора відбулося чергове засідання Бюро ПФЛ. За некоректну поведінку головного тренера "Шахтаря" Мірча Луческу під час матчу 22-го туру чемпіонату України між "Таврією" та його командою донецький клуб оштрафували на 1000 умовних одиниць.

За порушення громадського порядку на стадіоні "Нафтовик" під час матчу 22-го туру чемпіонату "Нафтовик-Укрнафта" – "Карпати" охтирський клуб оштрафований на 500 у.о.

За порушення громадського порядку на стадіоні "Шахтар" під час матчу 22-го туру чемпіонату "Металург" Донецьк – ФК "Харків" донецький клуб оштрафований на 500 у.о.

ФК "Металург" Запоріжжя, який не надав команді "Закарпаття" футбольне поле для проведення тренування перед матчем 23-го туру чемпіонату "Металург" Запоріжжя – "Закарпаття", оштрафований на 3000 у.о.

За неетичні випади генерального директора ФК "Кривбас" Затулка на адресу арбітра Подушкіна після матчу 23-го туру чемпіонату з "Нафтовиком" криворізький клуб оштрафований на 2000 у.о.

Бюро ПФЛ задовольнило клопотання ФК "Металіст" щодо надання дозволу на проведення матчу 24-го туру чемпіонату "Металіст" – "Дніпро" на стадіоні "Динамо" (м. Харків). Крім того, Бюро ПФЛ дозволило ФК "Металіст" перенести час початку матчу з 18.00 на 15.00 у зв"язку з відсутністю штучного освітлення на стадіоні "Динамо".

За участь 22 березня у складі команди "Таврія" незаявлених футболістів у матчі 22-го туру першості дублюючих складів "Таврія" – "Шахтар" сімферопольській команді зараховано технічну поразку. Відповідні зміни будуть внесені до турнірної таблиці. Крім того, "Таврія" оштрафована на 3000 у.о.

Офіційний сайт ПФЛ

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" оштрафували за некоректну поведінку Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути