понеділок, 25 січня 2010 10:27

"Шахтар" заперечив інформацію про стан газону на "Донбас-Арені"

"Шахтар" заперечив інформацію про стан газону на "Донбас-Арені"

22 січня з"явилася інформація про те, що заступник голови Донецької обласної ради Володимир Ішков повідомив журналістам, що нібито "перші кілька ігор нового сезону донецький ФК "Шахтар" проведе на старому стадіоні - регіональному спорткомплексі "Олімпійський". За його словами, це пов"язано зі станом газону - трава ніяк не може "прижитися" на полі "Донбас Арени".

Донецька обласна рада офіційно заявляє, що 22 січня заступник голови Донецької обласної ради Володимир Ішков не давав жодних коментарів для преси щодо спортивних споруд та їхньої експлуатації, і тим більше про стан ігрових полів.

Володимир Миколайович коментував для засобів масової інформації тільки судове засідання щодо поданого позову до Кабінету Міністрів України Донецькою обласною радою у Донецькому окружному адміністративному суді на відкритому судовому засіданні. А інших офіційних коментарів для ЗМІ не було, власне, як і не задавалися журналістами інші питання.

У разі необхідності прес-служба обласної ради може надати аудиозапис діалогу зі ЗМІ або робочу версію відеоматеріалу.

У свою чергу можливість перенесення ігор "гірників" на старий стадіон прокоментував генеральний директора ФК "Шахтар" Сергій Палкін. "Донбас Арена" - домашній стадіон нашої команди, а інші варіанти виключені. Чесно кажучи, абсолютно здивований появі такої інформації. Першу домашню гру в 2010 році, а це буде матч-відповідь Ліги Європи з командою "Фулхем" 25 лютого, втім, як і всі наступні, "Шахтар" проведе на "Донбас Арені", - сказав гендиректор ФК "Шахтар".

УРА-Информ.Донбасс

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" заперечив інформацію про стан газону на "Донбас-Арені"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути