вівторок, 22 вересня 2009 11:11

"Рубін" ледь не купив чотирьох болгарських гравців

"Рубін" ледь не купив чотирьох болгарських гравців

Болгарські засоби масової інформації влаштували обструкцію керівництву столичного "Левскі", яке ледь не продало чотирьох провідних гравців команди в казанський "Рубін".

Як повідомляє Reuters з посиланням на болгарську газету "Труд", в цей вікенд чотири футболіста "Левскі" не прийняли участі в матчі національного чемпіонату з софійським ЦСКА (0:2) саме через можливі трансфери.

Півзахисник Дарко Тасевскі, захисники Живко Міланов і Юссеф Рабех, а також форвард Зе Соарес в суботу прибули до Москви, щоб пройти медичне обстеження та підписати контракт з російським чемпіоном. Проте вже наступного дня всі гравці повернулися до Болгарії, так і не підписавши угоди.

Як повідомив журналістів президент "Левскі" Костянтин Баждеков, існувала принципова домовленість з представниками "Рубіна", проте операція зірвалася. "Ви повинні запитати у менеджерів, чому угода не відбувся. Поняття не маю, чому це відбулося. Все могло скластися по-іншому, якби вони взяли участь в матчі з ЦСКА. Схоже, хтось зіграв з нами злий жарт", - заявив Баждеков в інтерв"ю болгарському телеканалу BTV.

Терикон

Зараз ви читаєте новину «"Рубін" ледь не купив чотирьох болгарських гравців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути