середа, 02 червня 2010 18:43

"Ролан Гаррос". Стосур не пустила Серену Вільямс до півфіналу

"Ролан Гаррос". Стосур не пустила Серену Вільямс до півфіналу

Австралійка Саманта Стосур підтвердила, що вона знаходиться у блискучій формі, обігравши в чвертьфіналі "Ролан Гарроса" першу ракетку світу Серену Вільямс.

У сьогоднішньому протистоянні з американкою Стосур впевнено взяла перший сет 6:2 і володіла перевагою по ходу другого. Сем була всього в одному геймі від виграшу матчу, але в кінцівці цієї партії дозволила Вільямс зрівняти рахунок. Досвідченій Вільямс цього вистачило, щоб перехопити ініціативу і досить швидко довести справу до перемоги на тай-брейку - 7:6 (2).

Перевагою у вирішальному сеті вже володіла краща тенісистка світу, але в самій кінцівці суперниці знову помінялися ролями. Стосур вистачило майстерності вирватися вперед і дотиснути Уільямс - 8:6!

Таким чином Саманта повторила в Парижі своє торішнє досягнення, коли вона дійшла до півфіналу тут і тепер вже може вважатися головною фавориткою турніру. В 1/2 фіналу вона зіграє з Янкович (Сербія, 4), яка раніше обіграла Ярославу Шведову.

C. Вільямс (США, 1) - Стосур (Австралія, 7) - 2:6, 7:6 (2), 6:8.

За матеріалами turnir.com.ua

Зараз ви читаєте новину «"Ролан Гаррос". Стосур не пустила Серену Вільямс до півфіналу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути