вівторок, 11 січня 2011 16:24

"Робити ставку на Девіча немає сенсу" - Маркевич

"Робити ставку на Девіча немає сенсу" - Маркевич

Головний тренер харківського "Металіста" Мирон Маркевич у інтерв'ю "Спорт-Экспрес в Украине" прокоментував ситуацію з можливістю того, що Марко Девіч залишить команду.

"Девіч почав тренуватися з дублем, і в цьому нічого особливого не бачу. Влітку у нього закінчується контракт з "Металістом", а розраховувати на нього в подальшому в зв'язку з цим я, як тренер, не можу. Угоди немає, Марко через три місяці має право піти - і що тоді? Враховуючи все це, немає сенсу робити ставку на цього гравця. Що ж, хай собі тренується з молодіжною командою. У нас є Лисенко, будемо давати йому шанс", - заявив наставник харківського клубу.

"Якщо він оформить угоду на тих умовах, які пропонує йому клуб, а не він клубу, то це інша справа. Але до цього у мене буде з Девічем серйозна розмова, адже у мене до нього є претензії, і приховувати це я не збираюся. Мені потрібно, щоб футболіст робив те, що я скажу, а не те, що він хоче", - відзначив Маркевич.

Нагадаємо, у футболіста через півроку закінчується контракт з його нинішнім клубом, але сам він не знає, де продовжить кар'єру.

Раніше президент "Металіста" Олександр Ярославський прокоментував ситуацію з Девічем, заявивши, що клуб готовий продовжити угоду з гравцем, але і утримувати футболіста за всяку ціну не буде.

За матеріалами СЭ в Украине

Зараз ви читаєте новину «"Робити ставку на Девіча немає сенсу" - Маркевич». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути