Ексклюзиви
пʼятниця, 09 квітня 2010 16:12

"Реал" постійно битиме Мессі по ногах" - Стоїчков

"Реал" постійно битиме Мессі по ногах" - Стоїчков

У четвер Христо Стоїчков дав інтерв"ю газеті "Marca", в якому зробив ряд дуже жорстких заяв на адресу столичного клубу. На думку екс-гравця "Барси", "Реал" буде грати дуже жорстко і постійно битиме Мессі по ногах.

Всім відомо, що Христо Стоїчков - куле до мозку кісток. І ненависть до мадридському "Реалу" є одним з нерозлучних компонентів цієї симпатії до "Барси". В інтерв"ю болгарин не ліз у кишеню за словами, характеризуючи свої почуття і очікування від "класико".

"Це ще одна гра Примери, але Мадрид знаходиться під сильним тиском, - заявив Христо. - "Барса" досі виступає в Європі. В "Барси" кращий склад і більше можливостей вигравати матчі, але в суботу їм також буде нелегко ".

На думку болгарина, для "Реала" цей матч - останній шанс: "Якщо вони програють в суботу, то можуть попрощатися з Примерою".

Також Христо торкнувся теми Лео Мессі. Він дуже побоюється того, що проти аргентинця будуть грати дуже жорстко. На думку Стоїчкова, "З ним будуть жорсткі, але він вже добре знає, як із цим справлятися. У "Реала" не буде інших шансів зупинити його ".

У цьому ж самому контексті Христо не забув пройтися і по арбітру матчу Мехуто Гонсалесу, який відомий своєю лояльністю до столичному клубу: "Сподіваюся, Мехуто має яйця, і йому вистачить сміливості свистіти те, що дійсно відбуватиметься на полі".

Коли Стоїчкова запитали про те, як, на його думку, закінчиться матч, він відповів: "0-1 або 0-2, і я буду задоволений як удав!". На питання про фінал Ліги чемпіонів на "Бернабеу" і гіпотетичну перемогу "Барси" на цьому стадіоні, Христо не захотів робити це чимось важливим: "Та яка різниця, проходить фінал Ліги чемпіонів в Мадриді або де-небудь ще? Ми вже вигравали Кубок Короля на "Бернабеу", і що з того? "

Знайшлося у Христо і кілька слів про Йохана Кройффа, який у четвер офіційно отримав звання почесного президента "Барселони":

"Для мене Кройфф був найважливішим тренером в моєму футбольному житті. Він зробив величезне зусилля, щоб мій перехід до "Барселони" відбувся, і мені пощастило грати за цей клуб. Багато що відбувається в цьому житті, але Кройфф для мене футбольний батько, завдяки йому я зміг одягнути і насолодитися футболкою "Барси" - адже багато хто так хочуть цього, але так і не домагаються ".

Під кінець, Стоїчков відкрито заявив журналісту газети "Marca": "Я ненавиджу Мадрид і все, що з ним пов"язане".

За матеріалами Barcamania.com
Зараз ви читаєте новину «"Реал" постійно битиме Мессі по ногах" - Стоїчков». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути