Ексклюзиви
четвер, 19 лютого 2009 15:56

"Премій не буде" - Ринат Ахметов

"Премій не буде" - Ринат Ахметов

Напередодні матчу з "Тоттенхемом" вечірнє тренування "гірників" відвідав президент ФК "Шахтар" Ринат Ахметов. Ринат Леонідович уважно спостерігав за підготовкою своєї команди, і разом з тим відповів на питання щодо майбутньої зустрічі з англійським клубом.

- Ми з повагою ставимося до "Тоттенхему", - поділився президент "Шахтаря". - Це дуже сильна команда, яка ставить перед собою високі цілі. Ні для кого не секрет, що у них є проблеми в Прем"єр-лізі, але це їх проблеми. Матч покаже, чи підуть труднощі суперників нам на користь. Я вірю в те, що моя команда покаже свої найкращі якості і зробить все можливе для того, щоб ми у хорошому настрої поїхали в Англію на звітну зустріч.

- Чи передбачено додаткове преміювання гравців за вихід в наступну стадію Кубка УЄФА, як це було в Лізі чемпіонів?

- Ви ж чули, що в Лізі чемпіонів додаткових премій не було. Я вже не раз говорив, що коли є великі премії, моїм футболістам важко бігати. А коли премій немає - вони демонструють хорошу швидкість. Завтра премій не буде і, я сподіваюся, що це позитивно позначиться на швидкості футболістів.

- Кого б ви могли відзначити у складі лондонської команди?

- Я думаю, ви знаєте, що свого часу ми хотіли купити Луку Модріча. Це дуже важливий футболіст для "Тоттенхема". У англійській команді достатньо яскравих футболістів, які можуть створити нам проблеми. Але я сподіваюся, що мої футболісти створять проблеми "Тоттенхему".

- Якій би вас влаштував рахунок в матчі?

- Мене влаштує такий рахунок, який дозволить нам вийти в наступний раунд Кубка УЄФА.

ФК "Шахтар"

Зараз ви читаєте новину «"Премій не буде" - Ринат Ахметов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути