вівторок, 07 жовтня 2008 11:24

"Польща та Україна знову обманюють нашу довіру. Думають, що ми дурні" - УЄФА

"Польща та Україна знову обманюють нашу довіру. Думають, що ми дурні" - УЄФА

Керівництво польського футболу продовжує вести переговори з урядом країни для того, щоб уникнути санкцій з боку УЄФА та ФІФА. Нагадаємо, що раніше ФІФА дав крайній термін для вирішення всіх проблем - 13:00 понеділка (за київським часом). В іншому разі, ФІФА загрожує виключити Польщу з відбору до ЧС-2010, а УЄФА розгляне варіант відбору права на проведення Євро-2012 разом з Україною.

Відсторонений керівник федерації Міхал Лісткевіч заявив, що федерація звернулася до міністерства спорту з пропозицією. "Це дуже хороша пропозиція, яка дозволить всім сторонам з честю вийти з ситуації, що склалася, - розповів Лісткевіч. - Вона передбачає зміни в законодавстві, котре регулює діяльність федерації".

Представник УЄФА Вільям Гаяр у свою чергу, виразився вельми жорстко. "Здається, вони думають, що ми всі - дурні. Неймовірно важко організовувати Євро в Україні та Польщі. Якщо ми не змусимо їх дотримуватися тих обіцянок, які вони давали в квітні 2007 року, то у них будуть величезні проблеми. Вже зараз. Ми зробили все і навіть більше, щоб переконатися в здатності цих країн провести чемпіонат. Проте, вони знову обманюють нашу довіру..."

Представник ФІФА заявив, що вони вивчають інформацію, що поступила з Польщі і поки не робитимуть ніяких заяв.

Тим часом, агентство Reuters, посилаючись на джерела в УЄФА, повідомляє, що "дедлайн із розв"язання кризи поляки зірвали і нічого конкретного не повідомили". Слід розуміти, що ФІФА і УЄФА продовжує вести діалог з польською стороною, щоб не допустити виключення Польщі зі всієї міжнародної футбольної діяльності. Фактично полякам наданий "найостанніший шанс".

Сегодня

Зараз ви читаєте новину «"Польща та Україна знову обманюють нашу довіру. Думають, що ми дурні" - УЄФА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути