неділя, 11 жовтня 2009 09:11

"Перемогу над Англією треба забути" - Михайличенко

"Перемогу над Англією треба забути" - Михайличенко

Коментар головного тренера збірної України Олексія Михайличенка після перемоги над Англією в Дніпропетровську (1:0).

"Я б хотів подякувати хлопцям за самовіддачу і за те, що вони змогли здобути перемогу в матчі проти такого сильного суперника, - не приховував емоцій Олексій Михайличенко. - Ми провели хорошу гру і здобули чудовий результат".

"Не можу не подякувати вболівальникам, які активно підтримували нашу команду. Проте з вітаннями не будемо поспішати. Давайте остудимо голови і якнайшвидше забудемо про сьогоднішню перемогу. Попереду - виїзна гра з Андоррою, яка у відборі на ЧЄ-2008 ледь не зіпсувала свята збірній Росії."

На питання - чому українська команда провела два різних тайми - Михайличенко відповів прямо. "Вся справа в психології. У першому таймі нам потрібно було здобувати результат, і ми це зробили. Після перерви футболісти вже тримали результат в голові і трохи нервували, тому гра вийшла зім"ята".

"Але, не дивлячись на це, у нас були хороші моменти і в другій половині гри, які могли закінчитися голами. Хотілося б відзначити наших дебютантів - Ярослава Ракицького і Євгена Хачеріді. Вони зіграли надійно, як, втім, і вся команда".

За матеріалами УЄФА, Football.ua.

Зараз ви читаєте новину «"Перемогу над Англією треба забути" - Михайличенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути