субота, 02 жовтня 2010 17:48

"Оболонь" знову не виграла в "Іллічівця"

"Оболонь" знову не виграла в "Іллічівця"
"Оболонь" ніколи ще не обігрувала "Іллічівець" і підопічні Ковальця з перших же секунд хотіли виправити цю неприємну статистику. Вже на першій хвилині гості пропустили два шанси відкрити рахунок. Спочатку Худзік не зумів переграти в ближньому бою Романенка, а після поданого кутового одинокий Сибіряков з кута воротарського майданчика не влучив у ворота.

Було не зрозуміло: або "Оболонь" така потужна команда, або Ілля Близнюк несподівано вирішив зіграти на своєму полі на контратаках, але гості більше володіли ігровою ініціативою і були швидшими. "Іллічівець" намагався контролювати м"яч, але більше це був контроль заради контролю. Як тільки м"яч опинявся на чужій половині поля, так відразу і губився. Щоправда, і азовську ешелоновану оборону киянам вдавалося подолати дуже рідко. Романенка тривожили хіба що далекі удари Кутаса зі штрафних метрів з 30-35.

По такій грі нічия була б справедливим результатом, але на 76-й хвилині у "Іллічівця" вийшла нетипово красива комбінація в один дотик. На фланзі Кривошеєнко зіграв на Антонова, той п"ятою повернув м"яч назад і Іван розрізаючим пасом вивів Пуканича на ударну позицію. Адріан в дотик пробив у ближній кут - 1:0. Був у Пуканича ще один шанс відзначитися на самому початку другого тайму, але тоді Рибку підстрахував захисник, який вибив м"яч з воріт. Ось так з двох моментів азовці "вичавили" три очки.

Завдяки цій перемозі, команди в турнірній таблиці помінялися місцями. Тепер "Іллічівець" з 13-ма очками - дванадцятий, а у "Оболоні" - 11 очок і шанс опуститися на передостанню сходинку після матчів "Зорі" і "Севастополя".

Чемпіонат України.

12-й тур.

"Іллічівець" - "Оболонь" 1:0 (0:0)

Голи: Пуканич, 76 (1:0)

"Іллічівець": Романенко; Яценко; Козоріз (Мельник, 71); Чучман; Яворський; Савін; Тищенко; Ярошенко (Путівцев, 87); Пуканич; Антонов (Насібулін, 93); Кривошеєнко.

"Оболонь": Рибка; Кутас; Худзік (Котенко, 83); Пластун; Слюсар (Шевчук, 80); Сибіряков; Сапай; Мазуренко; Кучеренко; Лупашко; Мандзюк (Панас, 84).

Попередження: Козоріз, 65; Романенко, 95 - Сапай, 70; Котенко, 92.
За матеріалами Террикон
Зараз ви читаєте новину «"Оболонь" знову не виграла в "Іллічівця"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути