вівторок, 03 березня 2009 13:18

"Новий власник зробить з "Арсеналу" серйозний клуб" - Рабінович

"Новий власник зробить з "Арсеналу" серйозний клуб" - Рабінович

Вже екс-власник київського "Арсеналу" у властивому для себе стилі нагадав прихильникам канонірів про світле майбутнє команди...

Детективна історія зі зміною власників столичного "Арсеналу" встигла набриднути: з тих пір, як екс-президент канонірів Вадим Рабінович оголосив про продаж клубу, пройшло чимало часу, проте його "заміна" до цих пір публічно про себе не заявила.

Треба сказати, що невизначеність відбивається не тільки на гравцях команди, але і на вболівальниках: недавній матч із "Харковом" каноніри провели на штучному полі тренувальної бази "Динамо".

- Ні для кого не секрет, що на сьогоднішній день чотири або навіть п"ять клубів прем"єр-ліги знаходяться в достатньо важкому фінансовому положенні, - відзначив Вадим Рабінович, у планах якого - висунення своєї кандидатури на пост глави прем"єр-ліги. - Гадаю, в умовах фінансової кризи нам усім потрібно думати про те, щоб вижив футбол. Головне - не ставити перешкод. Це моє тверде переконання. Вести ж розмови про те, що у кожного клубу найближчим часом з"явиться свій стадіон, думаю, зараз нереально.

- Але в цьому випадку серед потерпілих опинилися вболівальники...
- Звичайно, хотілося б, щоб матч проходив на НСК Олімпійський або стадіоні "Динамо", але наразі реалії такі, що потрібно перетерпіти.

- Вважаєте, в "Арсеналу" є майбутнє?
- На мій погляд, вже в наступному сезоні каноніри стануть дуже серйозним клубом. Поясню вам свою позицію: впевнений, що люди, які придбали у мене клуб, неодмінно вкладуть в його розвиток серйозні гроші.

Думаю, після реконструкції Олімпійського не буде питань зі стадіоном - і у "Динамо", і у "Арсеналу" з"явиться можливість проводити свої ігри на суперсучасному стадіоні. Поки ж потрібно сказати спасибі людям, які дають клубу можливість виживати.

- Особисто ви знаєте, хто стане новим президентом клубу?
- Ні. Але думаю, що найближчим часом все стане на свої місця.

football.ua, Спорт-Экспресс в Украине

Зараз ви читаєте новину «"Новий власник зробить з "Арсеналу" серйозний клуб" - Рабінович». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути