Ексклюзиви
вівторок, 22 червня 2010 11:59

"Не чекав від Елано такої хорошої гри" - Луческу

"Не чекав від Елано такої хорошої гри" - Луческу

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу зізнався, що його приємно здивувала гра півзахисника збірної Бразилії і "Галатасарая" Елано, який раніше виступав за донецький клуб.

"Не чекав, зізнаюся, від нього такої хорошої гри. Елано блідо виглядає в Європі на клубному рівні, оскільки йому не притаманний швидкий силовий футбол, але в збірній сповна використовує свої козирі: вміння зробити пас, відкритися під гостру передачу, добре виконати "стандарт". Можна сказати так: Елано - чисто бразильський гравець, тому так комфортно відчуває себе в національній команді", - наводить слова Луческу "Спорт-Экспресс".

Луческу зазначив невдалий виступ африканських команд на чемпіонаті світу-2010, а також заявив, що він чекав більшого від збірних Франції, Італії та Англії.

"Більшого чекав від африканських команд. Дивно, як люди, які виступають за провідні європейські клуби, втрачають шарм, переодягнувшись у футболки збірних. Все тому, що немає належної організації гри.

Крім того, африканці відчувають великий тиск з боку публіки, а звідси - надмірна нервозність на полі, що обертається картками. Не тільки для мене сюрпризом зі знаком мінус стали також виступи Англії, Італії та особливо Франції.

Віце-чемпіони світу, схоже, остаточно заплуталися у внутрішньокомандних проблемах, пов'язаних зі стосунками тренера і футболістів. А коли ще преса виносить сміття з хати, тим більше нічого хорошого чекати не доводиться. Іспанія та Німеччина, незважаючи на стартові витрати, виглядають цілком передбачувано. Про справжній ж потенціал Португалії можна буде говорити тільки після її зустрічі з бразильцями", - розповів Луческу.

За матеріалами Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «"Не чекав від Елано такої хорошої гри" - Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути