Ексклюзиви
пʼятниця, 22 жовтня 2010 12:30

"Наші футбольні суди віджили своє" - Заваров

"Наші футбольні суди віджили своє" - Заваров

Кращий футболіст СРСР 1986 року, екс-тренер київського "Арсеналу" Олександр Заваров прокоментував ситуацію навколо скандалу, пов'язаного з нібито договірним характером матчу "Металіст" - "Карпати".

"Що таке у нас Апеляційний комітет я колись уже відчув на собі, - заявив Заваров в ефірі програми "Третій тайм" на каналі ICTV. - Досвід є, і там, скажімо так, існують деякі проблеми з нормальним ставленням до всіх. Думаю , що наші футбольні суди віджили своє. Все це контролюються, і виносяться будь-які рішення на користь зацікавленої людини. Це - 100 відсотків".

На думку Заварова, сподіватися на справедливість можна тільки в спортивному арбітражному суді Лозанни.

"У Лозанні все буде справедливо. Яким буде рішення - мені сказати важко. Коли я їздив у своїх справах до Ньону і розмовляв з президентом УЄФА, пояснював ситуацію, він махнув рукою, мовляв, у вас там на Українуі що хочете, те й робіть , а потім вже найголовніший суд у Лозанні визначить ... ", - говорить Заваров.

Про рішення Апеляційного комітету ФФУ говорити безглуздо, вважає Олександр Анатолійович.

"У моїй особі цей комітет повністю втратив довіру. Одним словом, "Металісту" потрібно добре підготуватися до Лозанні і вирішити питання. Але головне, щоб тим людям, які приймають рішення на Україні, не було соромно. Хоча в них сорому вже практично немає. Навіть не червоніють", - сказав Заваров.

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «"Наші футбольні суди віджили своє" - Заваров». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути