Ексклюзиви
четвер, 10 квітня 2008 08:54

"Нас чекає найпривабливіший півфінал"

"Нас чекає найпривабливіший півфінал"

Наставник "Манчестер Юнайтед" Алекс Фергюсон у другому чвертьфінальному матчі Ліги чемпіонів проти "Роми" (1:0) приберіг декількох провідних футболістів. Проте команда і так справилася зі своїм завданням і вийшла у півфінал.

- Ми впевнено взяли гору в цій дуелі. Я приберіг деяких футболістів у світлі недільного поєдинку чемпіонату Англії з "Арсеналом". Немає кращої можливості для цього, ніж коли ти ведеш з рахунком 2:0, а ті, хто вийшов на поле, проявили себе просто чудово. Пак Чжи Сун і Карлос Тевес були одними з кращих на полі, а Оуен Харгрівз став головним гравцем матчу. Тепер на нас чекає найпривабливіший півфінал. У минулому ми провели з "Барселоною" ряд матчів, що запам"ятовуються. Ми двічі зіграли з нею внічию на груповому етапі розіграшу, який згодом виграли. Ті ігри були незабутні. Вони показали всім, що таке атакуючий футбол. Я вважаю, зараз ми знаходимося у куди кращому стані, ніж рік тому перед поєдинком з "Міланом". Якщо ми продовжимо грати з тією ж енергією і не зменшимо обертів, ми зможемо пробитися далі.

uefa.com

Зараз ви читаєте новину «"Нас чекає найпривабливіший півфінал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути