субота, 12 грудня 2009 18:20

"На поле вийшли занадто розслабленими" - Луческу

"На поле вийшли занадто розслабленими" - Луческу

Після того, як "Шахтар" в останньому домашньому матчі року, що минає, переграв маріупольський "Іллічівець", головний тренер донецької команди Мірча Луческу підбив підсумки зустрічі, після чого відповів на питання журналістів.

Урок на майбутнє: важливі три очки і досвід - ось, мабуть, те, що ми сьогодні отримали. Дві ситуації, які мене в цій грі здивували і дуже засмутили. На поле вийшли занадто розслабленими, і за це були покарані. Другий тайм почали зовсім з іншим настроєм, забили два голи і після цього чомусь дуже поспішали, приймали неправильні рішення.

Відзначити можу період між тим, коли нам забили гол і коли ми забили два м"ячі. Ось у цей момент мені команда сподобалась, ми діяли досить агресивно, багато комбінували, пресингували суперника. Напевно, багато хто зараз з думками про відпочинок, і це певною мірою позначилося.

Містер, що з Жадсоном? Він, напевно, більше за інших думками у відпустці?

Він любитель грати на хороших полях при плюсовій температурі повітря. Я аналізував і можу сказати, що в грудні, наприкінці року, він ніколи не виблискував. Тому він і був замінений в першому таймі. Гравець такого рівня не може виходити на поле в такому розслабленому вигляді і так помилятися. За великим рахунком, він зосередився на фазі атаки і забув про свої безпосередні обов"язки в обороні.

Тренер "Іллічівця" сьогодні назвав прізвища гравців, які залишать команду в міжсезоння. Ви можете відповісти на аналогічне питання?

Ні, ніколи б такого я не робив публічно.

ФК "Шахтар"

Зараз ви читаєте новину «"На поле вийшли занадто розслабленими" - Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути