вівторок, 09 лютого 2010 15:45

"Мілан" змінив титульного спонсора

"Мілан" змінив титульного спонсора

Найбільша близькосхідна авіакомпанія Emirates стане титульним спонсором італійського футбольного клубу "Мілан". Про це повідомляє Reuters з посиланням на джерела, близькі до угоди.

Сума операції оцінюється в 50 мільйонів євро (68,3 мільйона доларів). Офіційно про зміну спонсорського контракту буде оголошено в найближчий день.

Контракт набуде чинності в липні 2010 року і триватиме до червня 2014-го. На футболках гравців "Мілана" логотип Emirates займе місце реклами австрійської букмекерської контори bwin, що була титульним спонсором команди з 2006 року.

Утворена в 1985 році в Дубає Emirates має давню історію співпраці з найбільшими європейськими футбольними клубами. У період з 2001 по 2005 роки слоган "FlyEmirates" прикрашав форму футболістів лондонського "Челсі", з 2005 року Emirates спонсорує інший відомий англійський клуб - "Арсенал". Ім"я авіакомпанії носить і новий стадіон "Арсеналу".

За межами Великої Британії Emirates у різний час укладали спонсорські угоди з французьким ПСЖ, грецьким "Олімпіакосом", німецьким "Гамбургом".

"Мілан", який належить прем"єр-міністрові Італії Сільвіо Берлусконі, є одним із найстаріших футбольних клубів Італії. На даний момент клуб займає третю сходинку в турнірній таблиці Серії А.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «"Мілан" змінив титульного спонсора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути