неділя, 25 жовтня 2009 09:57

"Ми заробили дуже важливі три очки" - Газзаєв

"Ми заробили дуже важливі три очки" - Газзаєв
Головний тренер київського "Динамо" Валерій Газзаєв прокоментував матч проти дніпропетровського "Дніпра", в якому кияни перемогли з рахунком 0:2.

- Вийшов дуже важкий, принциповий матч. Грали команди, що претендують на лідируючі позиції в українському футболі. "Дніпро" мені дуже сподобався. Звичайно, після видалення нам грати стало набагато легше і, в цілому, вважаю, рахунок закономірний. У першому таймі, звичайно, ми могли забити ще. Я задоволений і грою, і самовіддачею футболістів. Ми заробили дуже важливі три очки.

- Вихід Мілевського лише в другому таймі - тактичний задум?

- Ні. Просто він був застуджений, в тому числі і коли грав проти "Інтера". На жаль, у нас немає можливості дати йому хоча б тиждень, щоб видужати. Його стан покращується, але Артем ще не зовсім здоровий. Він два дні не тренувався, і якщо б сьогодні матч складався для нас більш вдало, я б не дав йому грати.

- Який стан Шовковського?

- Саша вже займається в загальній групі, але з деякими обмеженнями. Він іде на поправку, що не може не радувати. Думаю, до найближчих ігор він буде повноцінно готуватися.

- Як можете оцінити суддівство Віталія Годуляна, з огляду на видалення і пенальті?

- Вважаю, сьогодні було абсолютно правильне і чітке суддівство. Що стосується видалення, воно було чистим, людині мало не зламали ногу. Чи червону картку потрібно показувати тільки тоді, коли у футболіста перелом? Щодо пенальті... "Дніпру" ж не три одинадцятиметрових дали, щоб можна було говорити про несправедливе суддівство.

ФК "Динамо"
Зараз ви читаєте новину «"Ми заробили дуже важливі три очки" - Газзаєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути