пʼятниця, 23 липня 2010 15:52

"Ми дуже хочемо транслювати Лігу Чемпіонів" - Денисов

"Ми дуже хочемо транслювати Лігу Чемпіонів" - Денисов

Жоден з українських каналів поки не домовився про трансляцію матчів основної сітки Ліги Чемпіонів цього сезону. У попередні роки головний клубний турнір Європи показував Перший національний. Цього сезону керівники каналу виключать таку можливість.

Правами на весь турнір, куди входить і останній кваліфікаційний раунд, на території України володіє компанія "Поверхность". Отримати можливість транслювати матчі Ліги Чемпіонів намагається канал "Україна"

- Нічого страшного в тому, що контракт ще не підписаний ні з одним українським замовником я не бачу, - каже "Gazeta.ua" директор каналу "Футбол" Олександр Денисов. - Ліга Чемпіонів почнеться тільки у вересні. У каналів ще є близько півтора місяці на переговори. Зараз йде процес спілкування з компанією "Поверхность". Обговорюємо ціну. Не можна говорити, що вона є зависокою чи занизькою. Ми працюємо в рамках бізнесу. Ми повинні пильно дивитися, який продукт ми беремо, які ми отримаємо за це рейтинги, що ми можемо отримати від реклами і спонсорів. Сукупність цих факторів і формують ціну, яку ми пропонуємо правовласнику. Далі все йде від нього.

- Яка ймовірність того, що "Україні" не вдасться домовитися з компанією "Поверхность", як це було минулого року?

- Нічого з цього приводу не можу сказати. Всяке може трапитися. Ми дуже хочемо транслювати Лігу Чемпіонів і зробити з цього гарний продукт з післяматчевим highlight шоу та коментарями. Побачимо.

Права на матчі 3-го кваліфікаційного раунду Ліги Чемпіонів належать клубам. Поєдинок київського "Динамо" проти бельгійського "Гента" транслюватиме ICTV. Матч відбудеться 27 липня.

Зараз ви читаєте новину «"Ми дуже хочемо транслювати Лігу Чемпіонів" - Денисов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути