неділя, 19 вересня 2010 13:28

"Металіст" заявив захисника

"Металіст" заявив захисника
Поки дніпропетровське "Дніпро" і київське "Динамо" супроводжують кадрові негаразди, харків"яни вирішили посилити свої ряди. Як повідомляє офіційний сайт клубу, за оборонні дії з цього часу буде відповідати Артем Бобух. У його послужному списку значаться виступи за луцьку "Волинь" і "Фенікс-Іллічівець" з Калініно.

Габаритний захисник (зріст Артема складає 191 см., вага - 81кг.) Бобух виступатиме під 36-м номером.

Не виключено, що його дебют відбудеться вже в найближчу середу, коли "Металіст" у кубковому матчі прийме в рідних стінах київський "Арсенал".

Нагадаємо, що раніше Мирон Маркевич заперечував можливість підписання трудової угоди з цим гравцем.

Ще після товариської гри з "Гірник-спортом", що представляє Полтавську область, коуч сказав: "Ми подивилися гравця. Напевно, він не залишиться в команді". Як бачимо, молодому захиснику все ж таки вдалося переконати досвідченого наставника "Металіста".

Тим часом, Марко Девіч не встиг залікувати травму в стислі терміни. Футболіст продовжує процес відновлення, а тому не братиме участь у сьогоднішньому матчі своєї команди проти київського "Арсеналу". Девіч залишився в Харкові, а за своїх одноклубників переживатиме за допомогою телетрансляції.

Очікується, що його поява на полі може відбутися в найближчу середу, коли в Харкові відбудеться матч 1 / 16 Кубка України, в якому харків"яни зустрінуться з все тими ж "канонірами".
За матеріалами Террикон
Зараз ви читаєте новину «"Металіст" заявив захисника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути