субота, 03 квітня 2010 18:36

"Металіст" вдома не втримав перемогу над "Таврією"

"Металіст" вдома не втримав перемогу над "Таврією"

Харківський "Металіст" не зміг обіграти в рідних стінах сімферопольську "Таврію" - 1:1.

Сімферопольці активно почали гру, але швидко обпеклися. Монахов порушив правила у своєму штрафному, і арбітр вказав на точку. Чіткий удар Жажі Коельо відкрив рахунок у матчі.

Гості не занепали духом і намагалися відшукати ключики до воріт Бажана. Голайдо пробував бити здалеку, часом проходили передачі на Ковпака, але форвард не відзначався. "Металіст" теж не відмовчувався. Ближче до перерви шанс подвоїти перевагу господарів мав Жажа, але не реалізував вихід один на один. У штангу влучив м"яч після удару Олійника.

Після перерви "Металіст" не заспокоївся. Жажа і Папа Гуйє втратили супервигідні можливості забити (Джексон не потрапив із забійної позиції, а захисник, підключившись до атаки, пробив у поперечину).

Час минав, і "Таврія", розуміючи всю серйозність свого становища, потихеньку взяла ініціативу в свої руки. На 79-й хвилині Лакі Ідахор, який вийшов на заміну в другому таймі, відгукнувся на навіс Галюзи і зрівняв рахунок - 1:1.

У самому кінці матчу суперники обмінялися диво-моментами, але дружно їх не реалізували. 1:1 - бойова нічия при вельми видовищній і гідній грі.

Чемпіонат України. Прем"єр-ліга, 23-й тур

"Металіст" - "Таврія" - 1:1

"Металіст": Бажан, Селін, Обрадовіч, Папа Гуйє, Бордіян, Шелаєв, Валяєв (Антонов, 82), Едмар, Рикун (Слюсар, 73), Олійник, Жажа.

"Таврія": Старцев, Маркович, Джурічіч, Ковпак, Монахов, Луценко, Галюза, Гігіадзе (Матяж, 66), Любеновіч 9Хайдучек, 90 +3), Голайдо, Фещук (Ідахор, 60).

Гол: Жажа (6, з пенальті) - Ідахор (79).

За матеріалами turnir.com.ua

Зараз ви читаєте новину «"Металіст" вдома не втримав перемогу над "Таврією"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути