вівторок, 27 жовтня 2009 13:27

"Мегаспорт" піде шляхом каналу НТН

"Мегаспорт" піде шляхом каналу НТН

Вчора стало відомо, що "Мегаспорт" як спортивний канал доживає свої останній дні. Керівництво каналу, який входить в медіа-групу "Інтер", заявило про зміну формату мовлення - замість спортивного буде молодіжно-розважальний. Причина - спортивний продукт не приносить прибутку.

Офіційний коментар PR-служби медіагрупи "Інтер" з приводу телеканалу "Мегаспорт":

Телеканал "Мегаспорт" не змінює формат. Мова йде про його ребрендинг. Якщо подивитися на сьогоднішній профіль аудиторії каналу, то домінують чоловіки 55+. Не відмовляючись від даного глядача, ми плануємо розширити аудиторію, привернути на канал молодого глядача, а також жінок.

Олександр Кравцов, керівник проекту з ребрендингу:

"Телеканал "Мегаспорт" стане більш екстремальним, розважальним, ми хочемо показати спорт не тільки в його класичному вигляді, але і запропонувати інші яскраві, видовищні формати змагань.

Ми хочемо, щоб кожен глядач, якому не чужий дух змагань, азарту, міг знайти для себе щось в програмному наповненні каналу. При цьому мовлення відповідатиме вимогам ліцензії".

Частина співробітників "Мегаспорт" залишається працювати на каналі, а частині будуть запропоновані нові можливості в рамках медіагрупи "Інтер". Тим, хто не знайде себе в проектах медіагрупи, буде запропонована компенсація відповідно до чинного законодавства України.

Ребрендинг телеканалу "Мегаспорт" буде завершений до нового телевізійного сезону - весни 2010 року.

Показовим прикладом успішного ребрендинга в медіагрупі "Інтер" може служити досвід телеканалу НТН.

НТН увійшов до групи "Інтер" у грудні 2007 року. Восени 2008 року був проведений ребрендинг, після якого НТН знайшов свою обличчя і почав упевнено збільшувати свої ефірні показники.

Якщо за станом на 43 тиждень 2008 року (20 - 26 жовтня) частка НТН по цільовій аудиторії "18-54" складала 3,1% (міста 50 тис.+), то за підсумками 43 тижня 2009 року вона досягла 4,8 % (аудиторія "18-54", міста 50 тис.+). Таким чином, за рік частка каналу збільшилася на 54%.

Не менш показового рейтингового росту група "Інтер" чекає і від ребрендингу телеканалу "Мегаспорт".

"Інтер"

Зараз ви читаєте новину «"Мегаспорт" піде шляхом каналу НТН». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути