четвер, 09 квітня 2009 14:24

"Марсель" гратиме з "Шахтарем" без ключового півзахисника

"Марсель" гратиме з "Шахтарем" без ключового півзахисника

Голландський півзахисник Бодо Зенден точно сьогодні не зіграє з донецьким "Шахтарем" в першому чвертьфінальному матчі Кубка УЄФА. Тренер Ерік Геретс про це повідомив на вранішньому теоретичному занятті. Зенден отримав травму 31 березня і пропустив декілька днів тренувань. Можливо, що голландець, якого визнали найкращим гравцем березня, зможе вийти в недільному поєдинку чемпіонату Франції проти "Гренобля".

Поки що немає визначеності з Хатемом Бен Арфа, який достроково залишив вчорашнє передматчеве тренування через різкий біль в лівому стегні.

А на традиційній передматчевій нараді, що відбулася сьогодні, представники команд-суперниць, УЄФА, і всіх структур, причетних до проведення і підготовки поєдинку, затвердили час початку зустрічі. Воно залишилося незмінним, команди почнуть перший чвертьфінальний матч о 19:30 за київським часом.

Що стосується форми, в якій футболісти вийдуть на поле, то "гірники" вибрали звичний для себе помаранчево-чорний комплект, а гості зупинилися на формі чисто білого кольору.

Делегат матчу Яніс Межецкіс, який, до речі, є генеральним секретарем латвійської Федерації футболу, схвалив підготовку поля і роздягалень. І в цілому позитивно говорив про роботу, проведену приймаючою стороною. Він жартома відзначив, що організаторам поєдинку вдалося навіть поліпшити погоду.

Німецький арбітр Фелікс Брих особливу увагу представників клубів звернув на те, щоб футболісти, виходячи на поле, позбавилися врід всякого роду сторонніх предметів: баслетів, перснів, ланцюжків. Інакше гравця повернуть в роздягальню, щоб зняти з себе все зайве. І не виключено, що поєдинок в цей час почнеться без їхньої участі.

Не обійшли увагою і питання безпеки на трибунах. Для підтримки порядку під час матчу на РСК "Олімпійський" залучено 670 співробітників правоохоронних органів. А пожежну безпеку на стадіоні забезпечать три екіпажі пожежних машин.

До речі, Міхаель Кухенбекер, офіцер безпеки УЄФА, поцікавився в учасників наради, як йдуть справи з підробкою квитків на стадіон. Його завірили, що Донецьку це явище зовсім не властиве.

Висвітлювати нинішній поєдинок дозволено 139 представникам мас-медіа. Акредитаційні картки отримали 62 газетярі, 31 телевізійники, 37 фотокореспонденти, 8 радіожурналісти і лише один телекоментатор. Від загального числа акредитованих журналістів 111 - українці, а решта 28 відрядили до Донецька іноземнимні ЗМІ.

За матеріалами shakhtar.com, terrikon.dn.ua

Зараз ви читаєте новину «"Марсель" гратиме з "Шахтарем" без ключового півзахисника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути