неділя, 22 квітня 2007 11:47

"Манчестер Юнайтед" запропонує Саа та 10 мільйонів в обмін на Бербатова

 

"Манчестер Юнайтед" зацікавлений в придбанні болгарського нападаючого лондонського "Тоттенхема" Дімітара Бербатова, 26 років, повідомляє championat.ru.

Не дивлячись на заяви керівництва "Тоттенхема" про те, що продаж болгарина не входить в плани клубу, Бербатов, швидше за все, повторить шлях Майкла Керріка – ключового півзахисника "шпор", що минулого року переїхав на "Олд Траффорд".

В даний час трансфер Бербатова оцінюється в 16 млн. фунтів і МЮ готовий прийняти умови лондонського клубу. Як повідомляє News of the World, при цьому манкуніанці розраховують заплатити "Тоттенхему" 10 мільйонів фунтів, а замість суми, що залишилася, віддати нападаючого Луї Саа.

У прем"єрові-ліга Бербатов забив 9 голів за свою команду. Його торішній трансфер в "Тоттенхем" (16 мільйонів євро) зробив його найдорожчим болгарським футболістом в історії. До цього таким вважався Валерій Божінов (13 мільйонів євро).

Зараз ви читаєте новину «"Манчестер Юнайтед" запропонує Саа та 10 мільйонів в обмін на Бербатова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути