неділя, 16 серпня 2009 10:57

"Майстерність Мілевського підставлятися знають усі" - Рева

"Майстерність Мілевського підставлятися знають усі" - Рева

Воротар київського "Арсенала" Віталій Рева після поразки від "Динамо" (1:2) в 1/16 фіналу Кубка України епізод з падінням Артема Мілевського і призначенням пенальті.

"У мене є підозри, що Мілевський знаходився в офсайді. Ну а то, що Артемка вміє підставлятися, так це його майстерність знають всі. Я вже спробував відскочити назад, але він уміло пішов на мене.

Контакт був, не сперечаюся. І м"яча я не торкнувся. Але зрозумійте, Мілевський вміє використовувати вміння падати і багато що в таких моментах залежить від судді. Після передачі Ярмоленко м"яч в якийсь момент почав втрачати швидкість, і я зрозумів, що не встигаю до нього. Почав розуміти, що мені треба залишатися на місці. На жаль, я все ж таки пізно зрозумів, що це Мілевський. Тримати його руками або підтримувати я не міг.

Може, варто було впасти до нього? Ну але ж я не Мілевський, у мене імідж інший. Ну та гаразд, кожен добивається результату, як уміє. Ось Мілевський і зіграв, як уміє. Вітаю "Динамо" з перемогою", - цитує Реву офіційний сайт "Арсенала".

Терикон

Зараз ви читаєте новину «"Майстерність Мілевського підставлятися знають усі" - Рева». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути