середа, 08 грудня 2010 10:15

"Локомотив" визначився із заміною Сьоміна

"Локомотив" визначився із заміною Сьоміна

Російський футбольний тренер Юрій Красножан приступив до роботи в московському "Локомотиві", пише видання "Советский спорт". Контракт з ним ще не підписаний, але це має статися до кінця поточного тижня. В даний час вирішується питання про терміни угоди і розмір заробітної плати Красножана.

Як відзначає "Советский спорт", новий тренер проводить консультації з приводу селекції "Локомотива". До кінця тижня клуб повинен визначитися з тим, які футболісти залишать команду в зимове міжсезоння.

Минулого тижня було оголошено про відставку з поста головного тренера "Локомотива" Юрія Сьоміна. Під його керівництвом команда посіла п'яте місце в чемпіонаті Росії 2010 року, а також програла у кваліфікаційному раунді Ліги Європи і 1 / 16 фіналу Кубка Росії.

Також минулого тижня Красножан залишив пост головного тренера нальчикського "Спартака". У минулому сезоні спартаківці посіли шосте місце в чемпіонаті Росії. Замість Красножана команду з Нальчика очолив Володимир Ештреков, який у минулому тренував "Локомотив".

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «"Локомотив" визначився із заміною Сьоміна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути