неділя, 20 червня 2010 15:40

"Кураньї скидатиме мені м'ячі головою" - Воронін

"Кураньї скидатиме мені м'ячі головою" - Воронін

Нападаючий збірної України і московського "Динамо" Андрій Воронін оптимістично висловився щодо свого майбутнього тандему з новачком "біло-блакитних" Кевіном Кураньї, який, нагадаємо, не так давно перейшов у російський клуб з німецького "Шальке".

"Придбання "Динамо" Кураньї - на сьогоднішній момент, на мій погляд, один з найбільших трансферів у російському чемпіонаті, - цитує Вороніна Bobsoccer. - Зрозуміло, що йому спочатку буде складно, так як він не знає російської мови.

Все-таки спілкування дуже важливо. Знаю це по собі, так як багато років грав у Німеччині. Але, що вже добре, він говорить португальською. У нас і Діма Хохлов знає іспанську, і, зрозуміло, аргентинець Леандро Фернандес, тому він не буде один.

Я ж з Кевіном знайомий давно: коли грав за "Байєр" з Леверкузена, а Кураньї за "Шальке", ми часто бачилися, зустрічалися в ресторанах і клубах. Це нормальне явище, коли футболісти, які грають один проти одного, з часом починають спілкуватися".

"Що до нашої з Кураньї зв'язки, то Кевін дуже добре грає на "другому поверсі", любить флангові передачі, у нього є чуття. Його коник - він чудово вистрибує. Упевнений, що Кевін мені буде скидати м'ячі головою, коли я буду вриватися у вільні зони.

Я йому сказав: тобі потрібно бігти, а пас я тобі віддам. Тому, якщо у нас буде взаєморозуміння, сподіваюся, він і я почнемо забивати", - відзначив Воронін.

Зараз ви читаєте новину «"Кураньї скидатиме мені м'ячі головою" - Воронін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути