середа, 09 лютого 2011 16:52

"Карпати" запрошені на Copa del Sol в 2012 році

"Карпати" запрошені на Copa del Sol в 2012 році

Орагізатор Copa del Sol Джо Бергсван повідомив, що переможця турніру "Карпати" обов'язково запросять і в наступному році.

"У цілому ми задоволені тим, як пройшов турнір. Серйозних проколів з організаційної точки зору не було. Нам вдалося вивести Copa del Sol на серйозний рівень, ми домовилися з багатьма телеканалами - таким чином всі матчі могли бачити по телебаченню, що саме по собі є рідкісним явищем під час міжсезоння. Однак ми чекаємо реакції команд - саме від них залежить загальна оцінка нашої роботи.

Ми вже почали роботу над новим турніром, але ще не знаємо про кількість команд, які візьмуть участь. Однак, відповідно до загальноприйнятих правил, переможців неодмінно запрошують на новий турнір", - заявив організатор турніру.

Нагадаємо, у фіналі Copa del Sol, який пройшов 7 лютого цього року, "Карпати" обіграли донецький "Шахтар" з рахунком 1:0. М'яч забив Ігор Худоб'як.

За матеріалами ФК "Карпати"

Зараз ви читаєте новину «"Карпати" запрошені на Copa del Sol в 2012 році». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути