Ексклюзиви
вівторок, 07 квітня 2009 15:54

"Кака не продається" - Галліані

"Кака не продається" - Галліані

Віце-президент "Мілана" Адріано Галліані спростував чутки про те, що півзахисник клубу Кака перейде в "Реал". Вчора в іспанських ЗМІ з"явилася інформація про те, що фаворит в боротьбі за пост президента мадридців Флорентіно Перес домовився про те, що Кака перейде влітку в "Реал".

Перес ще не президент "Реалу"

"Перес і я спілкуємося і поза футболом, - наводить слова Галліані Channel4. - Я не хочу заохочувати будь-які чутки і залишаюся спокійним з приводу всієї цієї ситуації. Поки Перес ще не призначений президентом клубу і не може давати ніяких гарантій. Я упевнений, що якби він захотів придбати Кака, то прийшов би до мене, а не почав би розпускати різні чутки. Я спокійний, тому що Кака не продається і Флорентіно доведеться змиритися з цим".

Колишній президент "Королівського клубу" Флорентіно Перес, фаворит у майбутніх червневих виборах оцінив 27-річного форварда в 60 мільйонів євро (близько 80 мільйонів доларів).

Діючий контракт Кака з "россонері" розрахований до 2013 року. Взимку бразильця, найкращого футболіста світу 2007 року, намагався купити "Манчестер Сіті" за 108 мільйонів євро, але операція зірвалася. Кака вирішив залишитися в "Мілані".

За матеріалами sport-express, gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Кака не продається" - Галліані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути