неділя, 06 лютого 2011 10:59

"Інтер" покаже матчі збірної України на Кіпрі

"Інтер" покаже матчі збірної України на Кіпрі

Матчі міжнародного турніру на Кіпрі телеканал "Інтер" покаже о 20.30. Першу зустріч цього року, з румунською збірною, нагадаємо, підопічні Юрія Калитвинцева проведуть у вівторок, 8 лютого.

Наступного дня, в цей же час, українська команда зустрінеться або зі Швецією, або з Кіпром – залежно від результату другого півфіналу.

Наставник нашої команди, відвідавши тренувальні збори провідних клубів, залишився задоволений рівнем підготовки футболістів збірної.

Встиг Юрій Калитвинцев переговорити в Іспанії й з півзахисником "Шахтаря" Тарасом Степаненком. Футболіст, ледве відновившись після травми, в одному з інтерв'ю висловив подив з приводу свого запрошення в національну команду. За його словами, на даний момент йому корисно було б пройти повний курс відновлення в клубі.

Як виявилось, Степаненка не правильно зрозуміли, конфлікт улагоджений, і Тарас разом з чотирма одноклубниками летить на Кіпр.

Склад збірної, який готується до турніру, виглядає так:

Воротарі: Андрій Пятов ("Шахтар"), Андрій Дикань ("Спартак", Росія), Олександр Шовковський ("Динамо").

Захисники: Дмитро Чигринський, Олександр Кучер, Ярослав Ракицький (усі – "Шахтар"), Тарас Михалик ("Динамо"), Олександр Романчук ("Металіст"), Артем Федецький ("Карпати"), Віталій Федорів ("Амкар", Росія).

Півзахисники: Олег Гусєв, Андрій Ярмоленко (обидва – "Динамо"), Руслан Ротань, Євгеній Коноплянка (обидва – "Дніпро"), Тарас Степаненко ("Шахтар"), Денис Олійник ("Металіст"), Микола Морозюк ("Металург" Донецьк), Олександр Алієв ("Локомотив", Росія), Анатолій Тимощук ("Баварія", Німеччина).

Нападаючі: Андрій Шевченко, Артем Мілевський, Артем Кравець (усі – "Динамо"), Марко Девич ("Металіст").

Інформаційний центр "Україна-2012"

Зараз ви читаєте новину «"Інтер" покаже матчі збірної України на Кіпрі ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути