Ексклюзиви
четвер, 08 квітня 2010 19:03

"Інформація "Локомотива"- ще не волевиявлення самого Алієва" - Стороженко

"Інформація "Локомотива"- ще не волевиявлення самого Алієва" - Стороженко

Football.ua звернувся до першого віце-президенту ФФУ Сергію Стороженко з добряче набридлим вже питанням щодо Олександра Алієва.

Він, за словами президента "Локомотива", є громадянином Росії. Сергій Михайлович відмовився коментувати останні новини з Росії, пояснивши своє рішення так:

- Річ у тому, що в правовому відношенні є ситуація з Алієвим не ясна. Адже що ми маємо? Ми маємо тільки інформацію керівництва московського клубу - але не волевиявлення самого Олександра. Ми не знаємо, чи подавав він заяву Президенту Росії з проханням про надання йому російського громадянства. Не знаємо, чи відмовлявся він у письмовому вигляді від громадянства українського.

Тому давайте почекаємо, поки стануть відомі всі факти в цій непростій справі - і тоді будемо вивчати законодавства двох країн, України та Росії, а вже потім будуть якісь коментарі та рішення. Поки ж говорити по суті немає про що - тільки про заяви президента "Локомотива".

За матеріалами football.ua

Зараз ви читаєте новину «"Інформація "Локомотива"- ще не волевиявлення самого Алієва" - Стороженко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути