неділя, 09 серпня 2009 13:34

"Іллічівцю" не вистачило силоньки" - Ілля Чучман

"Іллічівцю" не вистачило силоньки" - Ілля Чучман

В матчі четвертого туру Прем"єр-ліги України київське "Динамо" не без проблем розібралося з маріупольським "Іллічівцем" 3:1. Гості продемонстрували грамотну гру в захисті, особливо у першому таймі. Результат матчу прокоментував захисник "Іллічівця" Ілля Чучман.

- Ми хотіли гідно виступити, але перевага була на боці "Динамо". У другому таймі ми тримались нормально. Коли не реалізували пенальті, то відразу спрацювало футбольне правило – не забиваєш ти – забивають тобі. Потім пішла відкрита гра. "Динамо" свої моменти використало, а ми - ні. Нічого, будемо старатися і перемагати в інших матчах.

- Не забите пенальті вплинуло на гру "Іллічівця"?

- Звичайно. Коли не використовуєш такі моменти у матчах з таким суперником як з "Динамо", то наступає невелика паніка. Кияни скористалися цим моментом і швидко провели гол, правда і нам вдалося відразу відігратися. Але потім трохи розклеїлися, напевне силоньки не вистачило. Старалися, мабуть, так судилося, щоб рахунок був 3:1.

- Яка була установка на матч?

- На кожну гру нас тренер налаштовує однаково – тільки перемога, незалежно проти кого ми граємо – "Динамо", "Шахтар", "Металіст", "Закарпаття". У кожному матчі намагаємося брати очки.

- Це перша гра Іллі Близнюка після офіційного призначення на посаду головного тренера "Іллічівця". Команда хотіла влаштувати йому подарунок?

- Нам і так у кожній грі потрібна перемога і нічого крім перемоги. Намагаємось викладатися на полі на 100%. Потім працюємо над помилками.

- Після третього туру "Іллічівець" займав шосте місце у турнірній таблиці. Команда здобула дві перемоги у трьох матчах. Як оціните старт сезону?

- Добре. Ми обіграли "Закарпаття" і запорізький "Металург". Це хороша команда. Ми запорожцям по ходу матчу програвали 1:0, але зуміли переламати хід гри і виграли 2:1. Програли "Шахтарю" і ось тепер "Динамо" - елітним клубам українського футболу. Будемо старатися.

- 15 серпня відбудуться матчі 1/16 Кубка України…

- Тренер нам відразу у роздягальні сказав, щоб ми забули гру з "Динамо" і думали про матч з "Шахтарем" зі Свердловська. Нам потрібна тільки перемога і будемо намагатися йти в Кубку України якнайдалі.

- Як оціните жереб?

- Жереб нормальний. Поїдемо в Свердловськ, влаштуємо свято вболівальникам, покажемо хорошу гру і, сподіваюсь, переможемо.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Іллічівцю" не вистачило силоньки" - Ілля Чучман». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути