середа, 03 грудня 2008 17:50

"Хімки" заперечують свою ліквідацію

Керівництво футбольного клубу "Хімки" виступило із заявою, в якій затверджується, що команда не буде розформована. Заява розміщена на офіційному сайті клубу. Раніше 3 грудня в деяких ЗМІ з"явилася інформація, що на нараді керівництва "Хімок" буде ухвалено рішення про ліквідацію команди, всі гравці якої стануть вільними агентами.

Стверджується, що футбол в Хімках буде збережений, а в даний час розглядаються "різні варіанти подальшого існування футбольного клубу". Також оголошено про пошук інвесторів, які могли б профінансувати "Хімки".

У вівторок, 2 вересня, прес-служба губернатора Московської області розповсюдила інформацію про об"єднання "Хімок" з іншим клубом прем"єр-ліги "Сатурном". Повідомлялося, що об"єднана команда носитиме назву "Сатурн". Причиною злиття клубів називалася складна фінансово-економічна ситуація.

"Хімки" завершили сезон-2008 на 14-м місці в російській прем"єр-лізі. 30 листопада був звільнений головний тренер підмосковного клубу Сергій Юран. Про пошук нового тренера в заяві керівництва "Хімок" нічого не сказано.

lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «"Хімки" заперечують свою ліквідацію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути