четвер, 30 жовтня 2008 16:07

"Роки в "Металісті" вважатиму найкращими" - Обрадовіч

Після переможного кубкового матчу з київським "Арсеналом" працівники прес-служби поговорили з центральним захисником "Металіста" Міланом Обрадовічем. Окрім вдало проведеної гри, Мілан відзначився в цьому матчі забитим з пенальті м"ячем у ворота київського голкіпера Віталія Реви.

- Вчора ти зіграв з дублерами. Які в тебе враження?

- Я й раніше грав, провів один тайм з "Чорноморцем" в минулому сезоні. Сьогодні в першому таймі дуже здорово грали. Все вийшло, при пошані до суперника. Перегравали киян молоді хлопці. Але в другому таймі стало зрозуміло, що нам дещо не вистачило досвіду, сил, все-таки, напружений матч. Хлопці розуміли, що вони грають при великому скупченні глядачів і всі усвідомлювали, що це дуже важлива гра не тільки для команди, але і для кожного з них.

Я радий, що вони змогли проявити себе, виглядали добре і показали, що можуть претендувати на місце в основному складі. Пам"ятаю, коли я був молодим, завжди легше гралося з хлопцями з "основи": вони можуть підказати, підстрахувати, і тоді можна продемонструвати все, на що ти здатний.

- Кого б ти виділив з дублерів?

- В принципі, було б нечесне виділяти когось, адже всі старалися і грали відмінно. Команда була єдиним цілим.

- Ти знав заздалегідь, що гратимеш в Кубку?

- Так, я пропустив гру в Донецьку, а тому готувався до кубкового матчу. Мирон Богданович сказав, що хотів би бачити мене в цьому матчі, і, звичайно ж, я почав посилено готуватися до гри, адже слово тренера для мене - закон. Так вийшло, що й Трішовіч вийшов на поле, адже він не повністю відіграв матч з "Металургом" в Донецьку.

- Встигнеш відпочити до поєдинку з "Чорноморцем"?

- Я думаю, що я добре підготовлений фізично, тому для мене це буде відмінний тест, щоб я показав свою готовність грати 3 матчі в тиждень. Отже, я готовий!

- У одному з недавніх інтерв"ю Мирон Богданович висловив таку думку: якби ти не потрапив в "Металіст", то міг би вже й не грати у футбол.

- В принципі, останні роки перед тим, як я почав грати в "Металістові", я не міг знайти себе. Буває, півроку пропустиш і вже губишся, а я майже 2 роки не міг заграти. Мабуть, кар"єру я б не закінчив, але не показав би себе в такому світлі, як в "Металісті. Думаю, в чомусь Богданович має рацію. Я радий, що потрапив в цю команду, до цього тренера і граю з цими хлопцями. Не знаю, ближче до кінця кар"єри буде видніше, але цілком можливо, що роки, проведені в Харкові, я вважатиму найкращими.

Зараз ви читаєте новину «"Роки в "Металісті" вважатиму найкращими" - Обрадовіч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути