Ексклюзиви
субота, 25 жовтня 2008 11:36

"Головне - швидко перелаштуватися з ЛЧ на чемпіонат України" - Алієв

"Головне - швидко перелаштуватися з ЛЧ на чемпіонат України" - Алієв
Гол Олександра Алієва у виїзному матчі з "Порту" допоміг "Динамо" отримати першу виїзну перемогу в Лізі чемпіонів після чотирирічної перерви:

- Олександр, чи зможе команда після перемоги в Лізі чемпіонів належним чином підготуватися до поєдинку чемпіонату проти "Таврії"?

- У нас немає іншого виходу. Ліга чемпіонів поки що відходить на другий план. Оскільки в наступному сезоні ми хочемо одразу вийти до групового турніру, пройшовши кваліфікаційні раунди, але необхідно вміти перелаштовувати себе. Зараз ми йдемо з донецьким "Металургом" практично на одному рівні, оскільки два очки - це невелика різниця. Саме тому важливо набирати очки в кожному матчі. А то, що у Сімферополі буде важко, - це 100%.

- Тим не менш, в останніх двох матчах на виїзді "Динамо" забивало "Таврії" по 4 м"ячі. Цього разу слід очікувати такої ж результативної гри?

- Не знаю. Це футбол, і тут можна очікувати чого завгодно. Господарі, звичайно, зараз знаходяться не в якнайкращій формі, але проти "Динамо" вони гратимуть з подвійною мотивацією. "Динамо" завжди є гарним стимулом для усіх команд. А при такому настрої з будь-яким суперником дуже важко грати.

ФК "Динамо"

Зараз ви читаєте новину «"Головне - швидко перелаштуватися з ЛЧ на чемпіонат України" - Алієв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути