понеділок, 23 червня 2008 09:02

"Футболісти впевнені, що ми знову обіграємо збірну Росії"

"Футболісти впевнені, що ми знову обіграємо збірну Росії"

Наставник збірної Іспанії Луіс Арагонес після перемоги над італійцями в чвертьфіналі чемпіонату Європи з футболу не впадає в ейфорію і думає про наступний поєдинок з росіянами.

- Я дуже задоволений. Ми взяли гору, хоча поки що ми виграли лише маленьку битву. Ми сьогодні не показали хорошої гри, але те ж можна сказати і про збірну Італії. Звичайно, треба було діяти куди швидше. Ми грали занадто повільно, а якби передавали м"яч один одному швидше, то створили б більше моментів. Проте у нас були можливості для взяття воріт, як і у нашого суперника. Ми були трохи свіжіші, створювали проблеми обороні італійців, хоч і не могли налагодити гру в пас. Команда перебуває у хорошій фізичній формі, проте м"яч ми втрачали аж надто часто. Стовідсоткових моментів у нас було три або чотири. Італійці ж загрожували нашим воротам тільки після закидання м"яча в штрафний майданчик. Сьогодні пенальті били ті, хто краще виконував їх на вчорашньому тренуванні.

Я тільки роблю свою роботу - тренер повинен вигравати. Для всієї Іспанії перемога сьогодні була дуже важлива. Раніше у нас були проблеми з подоланням бар"єру 1/4 фіналу. Подивимося, чи вдасться нам дійти до вирішального поєдинку. Я не впадаю в депресію, коли програю, але і не перебуваю в ейфорії, коли перемагаю. Радий за свою батьківщину, за гравців, та і за себе самого. Ми дуже хочемо вийти у фінал, але все набагато складніше, ніж було на старті. Футболісти впевнені, що ми знову обіграємо збірну Росії. Подивимося, але не можна не відзначити, що в Росії зараз розпал сезону, і гравці знаходяться на піку форми. Багато хто говорить, що все буде просто, адже ми вже брали гору над росіянами. Проте на ділі буде набагато складніше.

euro2008.uefa.com

Зараз ви читаєте новину «"Футболісти впевнені, що ми знову обіграємо збірну Росії"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути