Ексклюзиви
пʼятниця, 30 квітня 2010 10:04

"Футболісти нагадали мені школярів" - Кіке Санчес Флорес

"Футболісти нагадали мені школярів" - Кіке Санчес Флорес

Навіть для головного тренера "Атлетико" вихід у фінал Ліги Європи став приємним сюрпризом.

"Ніхто не очікував такого результату. Для нас це велика честь, "Атлетико" компенсував втрати іспанських клубів у Європі, - говорить Кіке Санчес Флорес. - У моїй кар'єрі було не так багато настільки приємних моментів. Враховуючи, як "Атлетико" починав на старті сезону, ми домоглися чудового результату ".

За словами наставника, команда добре себе проявила, здавши декілька серйозних тестів. Туреччина, Лісабон, Валенсія, Ліверпуль ... І вважає, що путівка у фінал повністю заслужена.

"Мені важко описати атмосферу в нашій роздягальні, вони нагадали мені школярів. Для моїх гравців велика честь носити футболку "Атлетико". Ситуація, коли ми пішли до трибуни віддячити наших уболівальників, була настільки особливою ..." - Завершив Флорес.

У нинішньому сезоні "Атлетико" йде на Кубковий дубль. Крім фіналу Ліги Європи, команду ще чекає вирішальний матч за Кубок Іспанії ("Севілья").

До речі, останній єврокубковий успіх Матрацників пов'язаний з далеким 1962 роком, коли клуб виграв давно канули в Лету турнір - Кубок володарів Кубків.

За матеріалами football.ua

Зараз ви читаєте новину «"Футболісти нагадали мені школярів" - Кіке Санчес Флорес». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути