четвер, 06 травня 2010 09:07

"Футболісти ледь випросили у мене вихідний" - Луческу

"Футболісти ледь випросили у мене вихідний" - Луческу

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу після перемоги над київським "Динамо" (1:0) у 29-му турі чемпіонату України заявив, що тепер команда зобов'язана добитися успіху в Лізі чемпіонів.

"Спочатку хочу привітати своїх підопічних, президента команди та вболівальників клубу. Ця перемога зобов'язує нас успішно виступити в Лізі чемпіонів. Якщо й цього разу ми не вийдемо з групи, не буде нам прощення.

Дуже складно і почесно за шість років в команді виграти чотири титули. З тих, хто вперше в 2005-му став чемпіоном зі мною, зараз у "Шахтарі" залишилося п'ятеро гравців. У команду приходять нові футболісти, однак це не впливає на якість нашої гри і результат.

Окремо хочу сказати про Фернандіньо. Не розумію, як це Дунга не помічає його і не викликає в збірну Бразилії. Адже зараз таких гравців в середній лінії не багато.

Дострокове чемпіонство в жодному разі не означає, що команда йде у відпустку. Футболісти ледь випросили у мене на завтра вихідний. В останньому турі з "Таврією" хочемо зіграти чемпіонським складом. Адже кримські вболівальники чекають від нас чемпіонської гри", - цитує Луческу "Сегодня".

За матеріалами Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «"Футболісти ледь випросили у мене вихідний" - Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути