Ексклюзиви
четвер, 03 червня 2010 09:37

"Якщо бути чесним, ми не повинні були виграти" - Маркевич

"Якщо бути чесним, ми не повинні були виграти" - Маркевич

На післяматчевій прес-конференції головний тренер збірної України Мирон Маркевич, після перемоги своїх підопічних над національною командою Норвегії (1:0) заявив, що в цілому задоволений як грою, так і результатом.

Тим часом, він відзначив, що українці виступали в експериментальному складі, тому судити про зіграність збірної з цього матчу не варто.

"Якщо врахувати те, що ми сьогодні перший раз грали таким складом, а також залучили чотирьох гравців молодіжної збірної, то, звичайно, не все у нас клеїлося, і я говорю про це абсолютно відверто. Хоча моментами команда грала досить непогано", - підкреслив наставник української команди.

"Ну і крім того треба враховувати, що у нас в суперниках була досвідчена команда, яка вже кілька років грає фактично одним складом. Сьогодні відчувалося, що норвежці більш зіграні, більш досвідчені. Звичайно ж, ми задоволені перемогою, але у нас роботи - непочатий край. З іншого боку, ми побачили, на яких виконавців ми можемо розраховувати в майбутньому. Думаю, що сьогодні молодь показала себе з непоганою боку, але, зрозуміло, є, над чим працювати", - сказав Маркевич.

Збірна Норвегії не програвала на рідному стадіоні з 1991 року (переможна серія на "Уллеволі" нараховує 34 матчі).

"Я спокійно до цього ставлюся. Тим більше, що якщо бути чесним, ми не повинні були сьогодні виграти. До того ж, колись і у мене закінчиться якась серія. Це тренерська доля, нікуди від неї не дінешся." - зізнався Маркевич.

За матеріалами СЭ, Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «"Якщо бути чесним, ми не повинні були виграти" - Маркевич». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути