середа, 01 вересня 2010 11:22

"Ерікссон легко може погодитися працювати в Україні" - Варга

"Ерікссон легко може погодитися працювати в Україні" - Варга

Невдалий виступ "Дніпра" в єврокубках (програш "Леху") і чемпіонаті (останню гру програли "Металургу") змусило керівництво клубу серйозно задуматися про зміну головного тренера.

Власник "Дніпра" Ігор Коломойський дав зрозуміти, що керівництво звернуло свій погляд на інших тренерів (росіянина Юрія Сьоміна і голландця Франка Райкарда), хоча з відставкою Володимира Безсонова поки не поспішає.

Як буде розвиватися ситуація з Безсоновим, буде видно в найближчі дні, однак, на думку футбольного агента Шандора Варги, наймінімальніші шанси опинитися в Дніпропетровську в голландського тренера.

"Так, Райкард вилетів з "Галатасараєм" з єврокубків, але навряд чи турки будуть через це розривати з ним контракт, - говорить Варга. - Тим більше, що в останньому турі команда реабілітувалася і виграла на виїзді в чемпіонаті - 3:1".

Шандор Варга добре знайомий і зі шведом Свеном-Гораном Ерікссоном, який, за чутками, запропонував свої послуги Федерації футболу України:

"Я знайомий з цим тренером особисто, тому розмов про те, що Ерікссон може приїхати в Україну, я не здивувався. Поки коментувати це не хотілося б, але можу сказати, що цей тренер легко адаптується в чужих країнах. Якщо Ліппі заявив, що він буде працювати тільки в Італії, то швед легко може погодитися поїхати працювати в Україну. Упевнений, що він добре обізнаний про рівень гравців збірної України".

За матеріалами БЛИК

Зараз ви читаєте новину «"Ерікссон легко може погодитися працювати в Україні" - Варга». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути