Ексклюзиви
пʼятниця, 06 лютого 2009 09:36

"Друга ріка" записала гімн БК "Будівельник"

Автор: убл
  Під час запису гімну
Під час запису гімну
Вчора лідер групи "Друга ріка" разом із уболівальниками БК "Будівельник" УБЛ записали приспів гімну баскетбольного клубу. Символ клубу закликає до перемоги та звертається до бога. Завершення роботи над гімном планується на цьому тижні.

Близько 15 фанатів підспівували в приспіві гімну та відбивали ритм. Спочатку хлопці були скуті, і не попадали в такт, тому Валерій "відправив" їх на уроки сольфеджио. Але потім, фронт-мен групи тільки встигав диригувати та дивуватися із запалу фанів.

Залучити до виконання гімну вболівальників було ініціативою самого Харчишина, на його думку, саме вони можуть передати енергетику та атмосферу гри. Вболівальників відбирали тільки за бажанням, вокальні дані не враховувалися.

Залучити до виконання гімну вболівальників було ініціативою Харчишина.

Ідея написання гімну сподобалася керівництву баскетбольного клубу. Він слугуватиме символом клубу, який підтримуватиме команду та налаштовуватиме на перемогу. Учасники групи "Друга ріка", повинні були написати гімн за місяць. Проте, як пояснив соліст групи Валерій Харчишин, натхненний твір не можна написати за короткий час, не вивчивши при цьому історії клубу та його героїв.

Спочатку гімн був створений у форматі групи, але такий твір мало був схожий на заклик до перемоги, тому було прийнято рішення змінити стиль, додавши більше динаміки.

У словах гімну є заклик до відновлення минулої слави легендарного клубу, звернення до господа з проханням додати гравцям сил і, найголовнішого - перемоги. Гімн написаний українською мовою і буде закінчений на цьому тижні.

delfi.ua, УБЛ, Сhampion.com.ua

Зараз ви читаєте новину «"Друга ріка" записала гімн БК "Будівельник"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути