пʼятниця, 11 червня 2010 15:07

"Донбас Арена" може стати стадіоном року

"Донбас Арена" може стати стадіоном року

Нова арена ФК "Шахтар" увійшла до списку фіналістів вперше організованого в цьому році міжнародного конкурсу Stadium Business Awards, який проходить за підтримки компанії Guinness.

Це перша у світі премія, яка присуджується за досягнення в стадіонній індустрії, включаючи всі аспекти діяльності стадіонів: від менеджменту та впроваджених інноваційних технологій до спортивних і культурних заходів, що проводяться на них.

"Сьогодні стадіони та спортивні об'єкти захоплюють і розважають якщо не мільярди, то мільйони любителів спорту і музики, - зазначив співзасновник сайту TheStadiumBusiness.com Ian Nuttall. - Але досі ні самі спортивні об'єкти, ні люди, що стоять за ними, не завойовували нагород.

Ця премія створювалася для винесення вердикту сучасним "соборам спорту" і тим, хто забезпечує глядачам повноту відчуттів під час спортивних заходів.

З 1000 номінантів з різних країн світу незалежні експерти вибрали найкращі об'єкти, які будуть змагатися в 12 категоріях. Домашня арена "Шахтаря" номінована відразу в трьох категоріях: "Стадіон року", "Подія року" - за Церемонію відкриття "Донбас Арени", "Нагорода за безпеку" - за впровадження інтелектуальної замкнутої системи телевізійного спостереження.

Чи отримає "Донбас Арена" премії в цих номінаціях, стане відомо під час бізнес-саміту з питань стадіонів, який відбудеться 17 червня 2010 року в штаб-квартирі компанії Guinness в Дубліні.

За матеріалами Донбасс Арена

Зараз ви читаєте новину «"Донбас Арена" може стати стадіоном року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути