середа, 20 червня 2007 08:56

"Дніпро" оштрафували на 6000 доларів

Вчора на засіданні Бюро ПФЛ прийняли рішення оштрафувати "Дніпро" на 5000 умовних одиниць за незабезпечення громадського порядку та запалення вболівальниками "Дніпра" піротехнічних засобів на стадіоні "Метеор" 17. 06. 2007 р. під час матчу Союз-Віктан Чемпіонату України з футболу з "Металістом". Крім того футболіста дніпропетровської команди Сергія Корніленка, якого було вилучено у тому матчі, дискваліфікували на п"ять матчів, а на клуб наклали ще один штраф у розмірі 1000 у. о., повідомляє pfl.com.ua.

За несвоєчасне прибуття "Металіста" на матч 30-го туру чемпіонату "Дніпро" - "Металіст", харківський клуб оштрафований на 1000 умовних одиниць.

За незабезпечення громадського порядку на стадіоні "Сталь" 17. 06. 2007 р. під час матчу 30-го туру чемпіонату "Сталь" - "Зоря", алчевський клуб оштрафований на 1000 умовних одиниць, а за запалення вболівальниками "Зорі" піротехнічних засобів луганський клуб оштрафований на 1500 у. о.

Зараз ви читаєте новину «"Дніпро" оштрафували на 6000 доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути