неділя, 26 липня 2009 10:47

"Дніпро" декласувало "Металіст" (ВІДЕО)

"Дніпро" декласувало "Металіст" (ВІДЕО)

Два дебюти, а які різні емоції. Євген Селезньов ледве встиг підписати контракт з "Дніпром", вже встиг в буквальному розумінні засвітитися на табло "Дніпро-Арени". Володимир Лисенко якийсь час знаходився між "Динамо" і "Металістом", потім все ж таки перебрався до Харкова, але, на жаль, дебютував не так яскраво.

Не варто зайвий раз нагадувати, який принциповий характер носять матчі "Дніпра" і "Металіста". Важливо ще і те, що суперники ставлять перед собою високі завдання на сезон. А значить, результати їх очних поєдинків можуть мати вирішальне значення на фініші.

"Металіст" почав матч гостріше за господарів. Свій внесок в це в якійсь мірі вніс і голкіпер "Дніпра" Євген Боровик, який діяв в деяких епізодах без належної надійності. Але скористатися цим гості так і не змогли.

Найреальніший шанс відзначитися у харків"ян виник на 25-ій хвилині. Русол збив у штрафній Девіча, і арбітр без вагань вказав на "точку". Але, на щастя господарів, трохи раніше лайнсмен зафіксував у харків"ян офсайд, а тому радість уболівальників "Металіста" вийшла дещо передчасною.

Все вирішилося в дебюті другого тайму. Але перед цим не можна не відзначити появу на полі тепер уже екс-форварда донецького "Шахтаря" Євгена Селезньова, який відтепер захищатиме кольори дніпропетровської команди. Пройшло всього шість хвилин, і "Дніпру" вдалася відмінна атака по правому флангу. На простріл Назаренка відгукнувся Селезньов. І хоча завдати удару Євгену не вдалося, боротьбу за м"яч він формально виграв - через мить вже ніхто не перешкодив Калиниченку завдати точного удару.

Остаточно ж деморалізував суперника вже сам Селезньов. Не без допомоги Гоменюка, який відмінним пасом вивів новачка "Дніпра" на ворота Горяїнова. Одним торканням Селезньов обробив м"яч, а другим - направив його в дальній кут.

0:2 - це вже дуже багато для нинішнього "Металіста". Відверто кажучи, харків"яни не кращим чином виглядали і тиждень тому в матчі проти "Оболоні". А зараз і зовсім вимушені повертатися додому з "бубликом".

"Дніпро" - "Металіст" - 2:0 (0:0)

Голи: Калиниченко (51), Селезньов (57).

"Дніпро": Боровик, Чеберячко, Русол, Феррейра, Дєнісов, Алсідес, Калиниченко (Холек, 78), Назаренко, Ротань, Бєлік (Селезньов, 46), Гоменюк (Пашаєв, 86).

"Металіст": Горяїнов, Трішовіч, Майдану, Папа, Обрадович, Валяєв (Фредес, 82), Шелаєв, Едмар, Девіч (Пшеничних, 61), Олейник (Зезе, 64), Лисенко.

Попереджені: Селезньов, 57, Чеберячко, 67, Калиниченко, 71, Майдану, 71, Дєнісов, 76, Зезе, 76, Назаренко, 88.

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «"Дніпро" декласувало "Металіст" (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути