неділя, 13 лютого 2011 13:31

"Динамо" забило чотири м'ячі у ворота чемпіона Китаю

"Динамо" забило чотири м'ячі у ворота чемпіона Китаю

Поєдинки з представниками Азії для "Динамо" в дивину. Ще жодного разу в своїй історії команда не зустрічалася з китайцями. "Шаньдун Люнен" є діючим чемпіоном своєї країни, і слабким суперником не міг бути за визначенням.

Є в тренерському штабі "Динамо" і не чужа для "Шаньдун Люнен" людина. У 2001-2002 роках Борис Ігнатьєв, нинішній асистент Юрія Сьоміна в "Динамо", працював у клубі з Цзинань в дуеті з Валерієм Непомнящим. Хоч і минуло чимало часу, але кілька футболістів досі грають у команді.

По ходу всього матчу "Динамо" прогнозовано володіло незаперечною перевагою. Вже з перших хвилин позначивши свою силу, досить швидко команда могла вийти вперед, але Зозуля, заробивши пенальті в дебюті поєдинку, сам же і не реалізував його.

Друга половина матчу вийшла і видовищнішою, і результативнішою. Отримавши в перерві настанови від Юрія Сьоміна, динамівці почали з місця в кар'єр. Два ефектних м'ячі вдалися Гіоане та Гармашу - спочатку Тібі зі штрафного, призначеного на лівому фланзі, послав м'яч точно в дальню "дев'ятку", а через три хвилини Гармаш в падінні через себе замкнув навіс Рибалки з кутового.

"Ударною" вийшла п'ятихвилинка ближче до закінчення поєдинку. Воротар, вискочивши на перехоплення м'яча, буквально зрубав Рибалку, і Попов впевнено реалізував пенальті, а Зозуля виправився за нереалізований пенальті, втіливши в гол вихід один на один з воротарем.

Коли до фінального свистка залишалися лічені хвилини, Ма Лонг вдало вискочив на подачу з правого флангу і, зігравши на випередження, головою переправив м'яч у сітку.

"Динамо" - "Шаньдун Люнен" - 4:1 (0:0)

Голи: Гіоане (48), Гармаш (51), Попов (74, з пен.), Зозуля (78) - Ма Лонг (87)

Динамо: Коваль (Бойко, 59), Бетао, Хачеріді, Несмачний, Попов, Мадубанія, Рибалка, Гіоане, Маграо, Гармаш, Зозуля.

Нереалізований пенальті: Зозуля (10).

Інформаційний відділ ФК "Динамо" (Київ)

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" забило чотири м'ячі у ворота чемпіона Китаю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути